شاید برای اینکه برخی از دوستان که با طناب پوسیده ی برخی مربی ها که حاضرند به خاطر سود حاصل از فروش ۸ عدد سوستانون به زنی که برای بهتر شدن وضعیت بدنی خود به صورت موقت و فصلی به باشگاه می روند نیز رحم نکرده و با اصرار تمام برای وی سوستانون نسخه کرده و به وی سوستانون فروخته و وی را با انبوهی از عوارض جانبی من جمله بروز عوارض مردانه در بدن مبتلا دست به گریبان کنند به چاه می روند با خواندن عاقبت غمبار آندریاس مونزر که مستقیما در اثر مصرف داروهای نیروزا و ممنوعه در بدنسازی در سنین میان سالی به وضع رقت باری مرد کمی به خود آمده و بیدار شوند.
مصرف ديوانه وار استروئيد ها و بمباران کردن بدن با داروهاي ممنوعه و داروهاي چربي سوز و محرک هاي سيستم عصبي و انواع و اقسام داروهايي که امروزه در دنياي پرورش اندام همانند نقل و نبات مصرف و تجويز شده و حتي به فروش مي رسند عوارضي همانند ريزش مو و بزرگ شدن پروستات و خون ريزي داخلي و نوک سينه و انواع و اقسام بيماري ها و عوارض جدي ديگر را بر بشر رقم مي زند و در اين ميان کم نبوده اند کساني که در اثر استفاده از اين داروها در سنين نوجواني و يا نهايتاً جواني درگذشته اند و ايضاً زياد بوده اند افرادي که با استفاده از اين داروها به قدرت و شهرت و قهرماني هاي قابل توجهي دست پيدا کرده و در اوج قدرت و به ناگاه در کام مرگ غلطيده اند!
سرگذشت هاي تلخ در دنياي پرورش اندام حرفه اي کم نبوده است و در ميان ورزشکاران آماتور نيز کم نبوده اند کساني که جان خود را فداي روياي استفاده از استروئيد ها و داروهاي ممنوعه کرده اند. پرداختن به همه ي کساني که سال هاي سال در رده هاي بالاي پرورش اندام بر سن مسابقات حکومت کرده و در نهايت در اثر عوارض جانبي داروها از دنيا رفته اند عملاً ناممکن است و از اين رو صرفا يک نمونه ي بسيار بارز را انتخاب و به آن مي پردازيم.
شاید اسم Andreas Münzer براي شما اسم چندان نا آشنايي نباشد و شايد بدن وي را بارها و بارها ديده باشيد و پس از ديدن تصوير وي در همين مقاله در سایت صادق سلامی وي را خواهيد شناخت ولي يقين دارم در مورد استفاده هايي که وي از دارو کرده است و از عمق فاجعه اي که در اوج قهرماني و در اثر همين افراط در مصرف دارو در مورد وي رقم خورد اطلاعات چنداني نداريد پس اين قسمت عبرت آموز را مطالعه کنيد.
Andreas Münzer بدنساز حرفه اي اهل اتريش، در دنيا به داشتن بدني کات و عاري از چربي و ايضاً به مرگ زودرس شهره است. او در سال ۱۹۶۴ متولد شد و از دوران نوجواني عاشق بدن و مسابقات آرنولد بود و سرانجام وارد رشته پرورش اندام شد و به زودي به بدنسازي حرفه اي بدل گشت و در کشور خود محبوب خاص و عام شد و صد البته در سطح پرورش اندام حرفه اي دنيا نيز گرد و خاک خوبي به پا کرد به گونه اي که تصوير وي دو بار بر روي مجله معروف فلکس و يک بار نيز بر روي Muscle Magazine International نقش بست.
در اين قسمت و پيش از اينکه بر فجايع عبرت آموزي که بر وي رفت نگاهي بياندازيم اجازه بفرماييد تا شرحي مختصر از قهرماني هاي وي را بازگو کنيم: • ۱۹۸۶ European Amateur Championships, 6th
• ۱۹۸۷ World Amateur Championships, 3rd
• ۱۹۸۸ World Amateur Championships, 3rd
• ۱۹۸۹ Mr. Olympia 13th
• ۱۹۸۹ World Games HeavyWeight, 1st
• ۱۹۹۰ Arnold Classic 3rd
• ۱۹۹۰ Grand Prix Germany 3rd
• ۱۹۹۰ Mr. Olympia 9th
• ۱۹۹۱ Arnold Classic 9th
• ۱۹۹۱ Ironman Pro Invitational 3rd
• ۱۹۹۱ Pittsburgh Pro Invitational 4th
• ۱۹۹۳ Arnold Classic 7th
• ۱۹۹۳ Grand Prix Germany (2) 2nd
• ۱۹۹۳ Grand Prix Germany 4th
• ۱۹۹۳ Night of Champions 2nd
• ۱۹۹۳ Mr. Olympia 9th
• ۱۹۹۴ Arnold Classic 5th
• ۱۹۹۴ Grand Prix France 8th
• ۱۹۹۴ Grand Prix Germany (2) 5th
• ۱۹۹۴ Mr. Olympia 9th
• ۱۹۹۵ Arnold Classic 4th
• ۱۹۹۶ Arnold Classic 6th
• ۱۹۹۶ San Jose Pro Invitational 7th
همانگونه که مي بينيد اين ورزشکار از سال ۱۹۸۶ الي ۱۹۹۶ در عرصه ي رقابت هاي پرورش اندام حرفه اي خوش درخشيد و در تصويري از وي که براي شما انتخاب کرده بوديم نيز زيبايي هاي مسحور کننده بدن وي و کات شگفت انگيز وي را ديديد و اکنون حجم و کات چهار سر ران وي را نيز ببينيد.
زندگینامه آندریاس مانزر
اين فرد که یکی از کات ترین بدن های تاریخ بدنسازی را نیز داشت در سال ۱۹۶۴ متولد شد ولي در کمال تعجب مي بينيم که در سال ۱۹۹۶ و در سن ۳۲ سالگي و زماني که در اوج بود به ناگاه از پا در مي آيد و در بدترين شرايطي که ممکن است براي فرد پيش بيايد جان به جان آفرين تسليم مي کند.
پيش از اينکه در مورد مرگ وي و در مورد سرنوشت شومي که در انتظار اين فرد است و اين سرنوشت از کساني که افسار گسيخته دارو مصرف کرده و سلامت و حتي زندگاني خود را فداي سراب قهرماني مي کنند نيز به دور نيست اشاره اي بکنيم بد نیست تصویر بدنی که ساخته بود را یک بار دیگر مرور کنید.
در سال ۱۹۹۶ و زماني که اين ورزشکار در اوج بود و آينده اي شديداً روشن براي وي پيش بيني مي شد در فصول رقابت ها به طرز فجيعي از پاي در مي آيد و در سن ۳۲ سالگي که اوج جواني است و هنوز تا مرگ فاصله زماني زيادي فرا روي بشر است از دنيا مي رود.
مرگ آندریاس مانزر
او در تاريخ ۱۲ مارس سال ۱۹۹۶ به دليل شکايت از درد معده به بيمارستان مراجعه مي کند. گفته مي شود که اين درد ماه ها بود وي را اذيت مي کرد و پزشکان به محض ديدن و ويزيت وي و براي مهار خون ريزي دستگاه گوارش وي تصميم به عمل جراحي مي گيرند و زماني که وي براي را براي جراحي آماده مي کردند وضعيت وي رو به وخامت گذاشته و کبد و کليه نيز دچار نارسايي مي شوند و اين ورزشکار حرفه اي سرانجام در روز ۱۴ مارس همان سال فوت مي کند.
نتايج کالبد شکافي
پس از کالبد شکافي و نمونه برداري از جسد وي و ارسال نمونه به آزمايشگاه پاتولوژي، موارد متعددي به عنوان دلايل اصلي مرگ ذکر مي شوند که به برخي از اين موارد اشاره مي کنيم:
- افزايش بي رويه ي حجم و وزن عضلاني و همچنين کاهش افراطي ميزان چربي بدن که ممکن است به بر هم خوردن تعادل زيستي و در نهايت به مرگ ختم شود.
- وجود تومورهاي متعدد در کبد که به اندازه ي توپ هاي تنيس و در قسمت هاي مختلف کبد رويت شده و دليل محکمي بر تخريب شديد بافت کبد بودند.
- تحليل رفتن بسيار شديد بيضه ها به نحوي که امکان ترشح طبيعي تستوسترون در حد و اندازه ي نيازهاي بدن را نداشته و در انجام ساير وظايف خود نيز ناتوان بودند.
- بزرگ شدن قلب به گونه اي که قلب وي در روز فوت وزني معادل ۶۳۶ گرم داشت و اين در حالي است که وزن قلب فرد عادي و سالم بايد در حدود ۳۰۰ الي ۳۵۰ گرم باشد.
- بالانس نبودن الکتروليت هاي بدن به نحوي که پتاسيم بدن و خون وي به شدت بالا بود.
- کشف حدود ۲۰ نوع دارو در خون وي که نشان دهنده ي استفاده وي از انبوهي از داروهاي نيروزا در مقياس وسيع و در دزهاي بسيار سنگين و در دوره هاي بسيار طولاني مدت بوده است .
استاد بیاین اینا رو به دخترای باشگاه من بگین، کشتن منو بس میگن بهمون سوس بده، برامون تست بیار، هرچی میگم بابا اصلا باشه ولی حداقل یک سال مرتب ورزش کن که آدم دلش بیاد نه از راه اومدی از جلو خودت بخوای تجویز کنی، میگن نه، یه دوره بده استفاده کنیم درست میشیم میذاریم کنار… آدرس سایت گذاشتم کانال باشگاه ، انشالا که میخونن
می دونی ما ایرانی ها فکر می کنیم مرگ همیشه مال همسایه است. سر همین فکر می کنیم که اگه دارو بزنیم رو ما عارضه نداره رو بقیه داره. در ثانی همین دیروز بود یکی از دوستان سر کنجکاوی یه کنکاشی کرده بود در باب یکی از پر مصرف ترین برندهای دارو و استروئید در ایران و مستندات رو فرستاد دیدم اوه چه خبره! سایت این شرکت داروسازی که ادعا می شه آلمانی هم هست در تاریخچه ی dns هاش یه اسم ایرانی با یه ایمیل ایرانی به چشم می خورد و به وضوح نشون می داد قلابی هست و… مطالعه ی بیشتر »
بعضی از دوستان میگن وای چقدر دارو مصرف میکرده .بله درسته ولی هدف خاصی رو دنبال میکرده که به هدفشم رسیده توی ده سال به اندازه تاریخ پرورش اندام کارهای حرفه ای ایران توی عرصه بین الملل کسب عنوان کرده.
دقیقا خودش میدونسته میمیره.توی هر روز ۸۴ عدد استانازول مصرف میکرده.قرار نیست با چندتا سوس آدم بمیره که.اونم به مدت ۶ سال داشته ۸۴ استانازول میخورده توی طول روز الکی به هورمون چرا وصل میکنید .۴تا دونه آمپول کاری به هیچکس نکرده
نظر شخصی شماست الزاما مورد تایید سایت نیست. ما مصرف دارو در ورزش را سوء مصرف می دانیم